Steve táncos fiú

lánybúcsú táncos fiú
lánybúcsú táncos fiú

Lánybúcsú táncos fiúval?

 

 

 

 

 

 

 

 

Lánybúcsúra chippendale táncos fiúk kosztümös show-műsorral?

Akár lánybúcsú, névnap, születésnap, nőnap vagy egyéb rendezvény az apropó mi készen állunk! Országosan.

Magyarország legjobb chippendale táncos fiait tudjuk kiközvetíteni leánybúcsúra, születésnapokra, névnapokra, nőnapra és egyéb – akár üzleti – rendezvényekre. A helyszín lehet egy étterem, szórakozóhely vagy pub, lehet Budapest vagy az ország bármely pontja, de akár Európa többi országában is vállalunk fellépést!
Amennyiben nincs ötleted, hogy hol szeretnéd megtartani a leánybúcsút, helyszínek széles választékét tudjuk ajánlani. Hangulatos pub, elegáns étterem, limuzin, partybusz vagy éppen rendezvényhajó? Szívesen segítünk a választásban, hogy tényleg a legmegfelelőbb helyen és színvonalon tölthessétek az estét.
Ha garantált minőségű, változatos tematikában elérhető, erotikus töltetű show műsort keresel, akkor nálunk a legjobb helyen jársz!
A küldetésünk immár több mint tíz éve az, hogy a lánybúcsút valóban egy felejthetetlen élménnyé varázsoljuk.
Bár chippendale show műsoraink okozta élmény megfizethetetlen, áraink megfizethetők 🙂

Last minute megrendeléseket is teljesítünk, hiszen nekünk sose késő:
+36-20-612-0334
Minden másra itt az: info@lanybucsu.co.hu

Lánybúcsúra chippendale táncos fiúk kosztümös show-műsorral?

A lánybúcsú eredete:
A lánybúcsú a legénybúcsúból ered, a női egyenjogúság kivívásával egy időben jött létre. Az önfeledté vált szórakozás immár nem csupán a férfiak kiváltsága lett. A két esemény története szorosan összefonódott.

Lánybúcsú napjainkban

Ma már többnyire kocsmákban vagy éttermekben tartják, ennél sokkal kötetlenebb, felszabadultabb formában. A bulizás szigorúan kötelező, és éjfélkor nagyon sokszor felbukkan egy chippendale táncos vagy az arának egy szexuális/erotikus tartamú játékban kell részt vennie.

Lezárul a leányélet, a házasságkötéssel vége egy korszaknak, új szerepek várnak a menyasszonyra. Több indok nem is kell egy hatalmas bulihoz, amit bárki megszervezhet a lánynak, akár a tanú, akár egy rokon, kolleganő vagy barátnő.

Európán belül ez a szokás Angliából terjedt el, “Hen Party” néven. Skóciában a “Blackenings“-nek becézett mulatság célja, hogy a menyasszonyt alaposan zavarba hozzák.

  • Krisztián chippendale táncos fiú
    Chippendale táncos fiú kosztümös show-műsorral? Akár lánybúcsú, névnap, születésnap, nőnap vagy egyéb rendezvény az apropó mi készen állunk! Országosan.
  • Mr. Tony Stark férfi táncos
    Chippendale táncos fiúk kosztümös show-műsorral? Akár lánybúcsú, névnap, születésnap, nőnap vagy egyéb rendezvény az apropó mi készen állunk! Országosan.
  • Jerzy chippendale táncos fiú
    Lánybúcsúra chippendale táncos fiúk kosztümös show-műsorral? Akár lánybúcsú, névnap, születésnap, nőnap vagy egyéb rendezvény az apropó mi készen állunk! Országosan.